Historikk

Power Clean ble etablert i Sverige og registrert som AB i 1993. Forretningsideen var å spesialisere seg på rengjøring av rør. I Norge ble forberedende markedsundersøkelser startet i 1997, og selskapet Power Clean ble etablert i Oslo i 1999. Power Clean ApS ble stiftet i København 1997.

Power Clean, er en helt selvstendig juridisk enhet og har siden sterten i 1999 renset avløp og ventilasjon i mer enn 50000 boenheter.

Selskapet flyttet sin virksomhet fra Oslo til Lier i 2007, og teller idag 17 heltidsansatte.

I 2009 startet selskapet en egen avdeling for rørfornying ( innvendig rehabilitering ) av avløpsrør. Denne avdelingen har nå bred kompetanse innenfor rehabilitering med strømpe. Avdelingen har 6 ansatte med 2 komplette mobile produksjonsenheter. Selskapet har også sammen med produsenter og leverandører mottatt sertifikat for teknisk godkjenning av produkt og metode fra Sintef.

Vi arbeider kontinuerlig med kompetanseheving og utvikling av våre medarbeidere, dette gjør at vi ligger i forkant ved valg av maskiner og utstyr for optimal gjennomføring av prosjekter innenfor våre fagområder.