Ventilasjon i enebolig

Hvilken type ventilasjon har din enebolig? Er anlegget basert på avtrekk alene, er det balansert eller med varmegjenvinning? Alle anlegg krever vedlikehold!

Hvor mange ganger har anlegget for ventilasjon i din enebolig blitt renset? Sannsynligheten for at dette aldri har blitt gjort er stor. Konsekvensene av dårlig ventilasjon i en enebolig er blant annet problemer med fukt og dugg på bad og vinduer, matos fra kjøkkenet og i verste fall sopp og mugg.

Det er flere måter å legge merke til om en enebolig har dårlig ventilasjon. Dersom utgiftene til strøm for ventilasjonsanlegget med varmegjenvinning har økt vesentlig, kan dette være et tegn på at din enebolig har dårlig ventilasjon. Syns du luftutskiftningen fungerer dårlig, kan dette være et annet tegn. Har du sjekket og vurdert fettmengde og støv i kjøkkenkanaler og fare for brannspredning gjennom disse?

Uansett om det dreier seg om ventilasjon i enebolig, næringsbygg eller offentlige bygninger, krever ventilasjonssystemet foruten regelmessig ettersyn, uskiftning av filter, rens av viftehus og viftehjul og rens av kanalsystem for å fungere optimalt. De fleste produsenter av slikt utstyr anbefaler en minimumsfrekvens for rengjøring av vitale deler 1 gang pr. år.

Er du usikker på om din enebolig har god ventilasjon, skal du bare kontakte oss. Vi kan rengjøring av ventilasjon i eneboliger, og renser hele anlegget forutsatt at vi har tilgang til rørsystem, kanaler og vifter / viftehus.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på rensing av ventilasjon i enebolig eller mer informasjon om våre fordelaktige vedlikeholdsavtaler, er det bare å ringe oss på 800 35 300 eller send en e-post til post@powerclean.no