Avløpsrens for eiendomsforvaltere og næringsbygg

Er det lenge siden man overveide å gjennomføre en avløpsrens for å sikre at avløp, sluk eller kloakk ikke tetter seg. Har dere vurdert å skifte rørsystem for hele eiendommen? Du er kanskje redd for at en omfattende avløpsrens av hele rørsystemet skal bli dyrt?

Med Power Clean vil ikke en gjennomgående avløpsrens å bli så dyrt som man frykter. Vi utfører avløpsrens av hele systemet, fra den miste stikkledning og helt ut til kommunalt tilkoblingspunkt. Etter en slik omfattende avløpsrens av systemet med PowerClean-metoden er man sikret et problemfritt avløp i mange, mange år fremover. Avløpsrens betyr at man slipper å bekymre seg for rørsystem eller økonomi.

Etter avløpsrens vil det ta minst 5 år før gjenslammingen av primært de små stikkledningene (fra kjøkken og bad) kan forårsake problemer igjen. Dere slipper å bekymre dere for rørsystemet eller større uforutsette kostnader for akutte innsatser.

I regneeksempelet nedenfor har vi brukt en eiendom av normalstørrelse:

Hvor mye bruker dere for å løse akutte avløpsproblemer per år? 15.000,-? 20.000,-? 25.000,-? Mer?

I regneeksempelet har vi brukt en eiendom / et borettslag av normalstørrelse: 1 eiendom på 3.000kvm, ca. 30-50 år gammel. Vår erfaring tilsier at man bruker ca. 15-20.000,- på akutte avløpsproblemer per år på en eiendom som er så gammel som i regneeksempelet, dvs. ca 100.000,- i løpet av 5 år!!!

Avløpsrens med PowerClean-metoden kutter store utgifter
Vi utfører en avløpsrens av hele systemet med PowerClean-metoden og utgår fra at man ikke har problemer de nærmeste 5 årene basert på vår lange erfaring. Dette koster ca. 10.000,- fordelt på 5 år(ca. 3,30,- pr. kvm og år), når man fordeler totalkostnaden på 5 år.

Hvor mye har man spart? Arbeidet har vi gjort gratis!
Antatt årlig akuttkostnad ca 20.000 x 5 år = 100.000
Årlig vedlikeholdskostnad ca. 10.000 x5 år = 50.000
Arbeidet har vi gjort gratis og man har spart ca. 50.000 i løpet av 5 år!

Ettersom alle eiendommer er forskjellige er dette regneeksempelet basert på ca. priser. Be om et tilbud så vil vi kunne basere eksempelet på faktiske priser.

Kontakt oss i dag og be om et tilbud på avløpsrens!